19 november 2016
13:00

Skåre HK

Referat: IFK Hammarö - Skåre HK

En väl genomförd match där vi visar rakt igenom att vi vill vinna och göra jobbet för att också ta hem segern.
I första har vi väldigt svårt att få in bollen fram till minut 15 och mest framgångsrika är Maja och Clara som är dom som egentligen producerar i första. Vi har massor av bra lägen men gör övertramp, skjuter i stolpen och krånglar istället för att dunka dit den. I sista sekund i första trycker Hilda in ett avstämt av stress som visar att hon borde skjuta mycket, mycket mer! 7-2 till oss i halvtid efter att Skåre bara lyckats med ett spelmål. Lisa var en mur i buren så att säga.

I andra startar vi strålande och sätter dit alla lägen vi missade i första. På de första 15 gör vi 8-. Tyvärr så slappnar vi sen av när vinten känns hemma och Skåre vinner faktiskt sista 10 med-4-2. Vi måste bli bättre på att fortsätta göra jobbet bakåt även när vileder stort.
Stort plus i denna match är försvars och Lisas målvaktspel i 40 minuter samt att ALLA tar stort ansvar framåt. 10 av 12 utespelare gör mål och inhgen mer än 4st. Det är bra bredd och gör det svårare för motståndarna att läsa oss.
Extra plus framåt idag ger jag vår dyngskytt Clara och Maja+ Mira fortsätter vara 100% på kanten. Sen var det ingensom grät av Elins Krysskott :)